Razlika između blokova i nepoznata

Web stranice društvenih medija, kao što su Instagram i Facebook, postali su sastavni dio našeg života. To bi moglo biti malo pretjerivanje, ali za mnoge ljude, upotreba društvenih medija postala je zarazna. Na primjer, Facebook je postao fenomen tijekom godina i to je pošteno reći da ljudi provode previše vremena na Facebooku od bilo kojeg drugog društvenog medija. Međutim, s iritirajućim postovima robne marke i neželjenom pažnjom, s vremena na vrijeme postaje jednako neugodno. U takvim vremenima, značajka Facebook Block i Unfriend stvarno je dostupna.

Što znači Blok?

Blok je jedan od načina za osloboditi Timeline od dosadnih postova. Blok je radnja koja vam omogućuje da spriječite bilo koji kontakt osobe koju pokušavate blokirati na Facebooku. Jednostavno prekida vezu između vas i osobe koju ste blokirali kao da ste nevidljivi jedni drugima na Facebooku. Nitko od vas neće moći objavljivati ​​ništa na jednoj drugoj Timeline.

Što znači Unfriend?

Nepoznata je radnja koja vam omogućuje da uklonite nekoga s popisa prijatelja, a da ga ne obavijestite da ste to učinili. Međutim, on ili ona može vidjeti vaš profil ili sve što ste javno podijelili ili postove koji su podijeljeni među zajedničkim prijateljima.

Razlika između Bloka i nepoznavanja

  1. Značenje blokova vs. Unfriend

Blokiraj i neprijateljstvo predstavljaju dvije različite radnje koje će vam omogućiti da se netko ograniči od gledanja na vaš profil na Facebooku. Unfriend vam omogućuje da uklonite nekoga s popisa prijatelja, a da obavijestite osobu da ste to učinili. Međutim, i dalje biste mogli vidjeti njegov profil ili postove. Blok omogućuje vam potpuno odspajanje od osobe koju blokirate, što znači da ste dvoje međusobno nevidljivi na Facebooku.

  1. Radnja

Da biste nekoga privukli s popisa prijatelja, idite na odjeljak Prijatelji s lijeve strane i potražite osobu koju pokušavate povezati s nepoznatom vezom i držite pokazivač iznad njegovog / njezinog imena. Zatim idite na prijatelje u malom prozoru koji se pojavljuje i donosi padajući izbornik, a zatim odaberite opciju neprijatelja da biste ga uklonili s popisa prijatelja. Da biste blokirali nekoga, idite na postavke i upišite ime osobe u blokadnom odjeljku i kliknite blokiraj.

  1. Pristup

Kada netko od prijatelja s nekog prijatelja spriječi, možete ga pronaći samo tako što ćete izravno posjetiti svoj profil i Facebook neće obavijestiti osobu s kojom ste neprijateljski priznali da ste to učinili. On / ona neće moći vidjeti ništa što nije javno ili ne objavljuje ništa na vašem Timelineu. Ne morate biti prijatelji da biste blokirali nekoga, ali blokirajući bilo koji od vaših prijatelja automatski će se odvojiti od njih i ukloniti ih, što znači da ni jedan od vas neće moći započeti razgovor ili postati jedni drugima u vremenskoj traci.

Blokiraj vs nepoznato: usporedni prikaz

Sažetak blokova vs. Unfriend

Ako blokirate nekoga, nećete moći vidjeti vaš profil ni bilo što na Facebooku. Blokiranje nekoga znači da ste dvoje međusobno nevidljivi. Kada netko od prijatelja s nekog prijatelja privede nekoga, još uvijek može vidjeti vaše postove koje ste podijelili kao javnu ili bilo što drugo koje se dijele među vašim prijateljima. U oba slučaja, Facebook ne obavještava da ste to učinili.